Bajusz Péter

Bajusz Péter 1983-ban kezdett aikidozni Horváth József irányítása alatt. Az évek alatt több mesternél is megfordult, de többnyire az MKDE-hez tartozó dojokban sajátította el a harcművészetet. Rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi edzőtáborokban egyaránt.

Ezen felül évek óta résztvevője és egyben szervezője az ország legnagyobb gyermek és ifjúsági aikido táborának, ahova az összes dojojából jönnek a gyakorolni vágyó gyerekek.

Gyerekedzéseit 1998-ban indította el, 3 évre rá, 2001 februárjában alapította meg az Aikido Seishokan Dojo-t, ahol már gyerek és felnőtt edzéseket is tartott. 2006 januárjában pedig megalapította a Seishokan Aikido Egyesületet, melyben azóta is elnöki tisztséget tölt be. Aikido sportedző végzettsége mellett szociálpedagógus is egyben.

Fekete öves fokozatait 2000-ben (1.dan), 2002-ben (2.dan) Masuda Manabu sensei előtt, 2006-ban (3.dan) Kobayashi Yasuo sensei előtt, 2011-ben (4. dan) Koyanagi Sunichiro sensei előtt szerezte meg. 2017-ben pedig a Hombu dojotól kiérdemelte 5. dan fokozatát.

Japánba is ellátogatott, 1999-ben, ahol többek között ellátogatott a Kobayashi Yasuo sensei által vezetett központi dojoba.

A Seishokan Dojo mára már 6 helyszínen tart edzéseket, Budapesten illetve Pest megyében.