Felnőtteknek

Magyar

English

BEMUTATKOZÁS

RÓLUNK

 

"Az Aikido az egész világé.
Sohase gyakoroljátok öncélúan, mindig csak a másik emberért."
(Ueshiba Morihei)

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljunk egy a hazánkban is egyre népszerûbb mozgásmûvészetet, az aikidot. Ez a különleges japán harcmûvészet, békés gondolatisága miatt már egészen kisgyermek kortól elsajátítható, összetett mozgásanyaga és szellemisége következtében kiválóan hozzájárul a gyermekek egészséges testi- lelki fejlõdéséhez.

Az aikido hatékonyan fejleszti a mozgáskoordinációt, koncentrációt, a szociális kompetenciákat. A hagyományos ilyen jellegû tevékenységekhez képest eltérõ, hogy óráink magyar illetve angol nyelven folynak.

Tapasztalataink szerint a gyermekek egy játékos, jó hangulatú aikido óra keretében sokkal fogékonyabbak a nyelvtanulásra is, mint az "iskolapadban ülve". (Jelenleg nagy sikernek örvendõ foglalkozásainkat Budakeszin, Budapest II. kerületében, a III. kerületben -Óbudán, Józsefvárosban (Budapest VIII.kerület) illetve Ürömön tartjuk, gyermekek -illetve 14 év felettiek (felnõttek) részére.)

Kérem tekintsék meg internetes oldalunkat és amennyiben felkeltettük érdeklõdésüket, azt jelezzék felénk elérhetõségeink valamelyikén, további egyeztetés végett.

Köszönettel:
Juhász Gergely 4.dan
telefon: +36-30-490-6505
e-mail: info@aikidokids.hu

 

Aikido Kids © 2008-2015 - Minden jog fenntartva.